Logo hondenschool Spin en Kwispel

Rally-O bij hondenschool Spin & Kwispel in Bunschoten

Rally-O (O staat voor Obedience) komt uit Amerika. Het is een sport waarbij ze gehoorzaamheidsoefeningen hebben gemixt. Bij Spin en Kwispel loop je samen met jouw hond een parcours dat bestaat uit meerdere gehoorzaamheidsoefeningen. Elk parcours is anders en is afhankelijk van het niveau. De moeilijkheidsgraad kan dus worden opgevoerd.

Deze sport is voor iedereen toegankelijk na de puppycursus. Je bent in deze lessen op een leuke ontspannen manier samen bezig met het parcours. Plezier staat zoals in al onze cursussen voorop waarbij we ongedwongen werken aan een betere baas hond verhouding.

Wat houdt Obedience Rally precies in?

Rally-O is een actieve hondensport waarbij je samen met je hond een parcours aflegt dat uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen bestaat. Elke oefening is ontworpen om de band tussen baas en hond te versterken door teamwork en wederzijdse afstemming. Het unieke aan Rally-O is dat elk parcours varieert per sessie en aangepast wordt aan het niveau van de deelnemende teams, waardoor de moeilijkheidsgraad progressief kan worden opgevoerd.

Elke keer als je deelneemt aan Rally-O, loop je samen met je hond een parcours vol uitdagingen die specifiek zijn aangepast aan jullie niveau. Hierbij wordt de moeilijkheidsgraad geleidelijk verhoogd, zodat jullie altijd op een speelse, ontspannen manier actief bezig kunnen zijn. Dit is niet zomaar een gehoorzaamheidstraining; het is een manier om samen uitdagingen aan te gaan en ongedwongen te werken aan een nog betere band tussen jou en je hond.

Onze Obedience training voor jouw hond?

Elke hond die de puppycursus heeft afgerond kan meedoen aan Rally-O
Van beginners tot gevorderde teams, het parcours wordt aangepast om een geschikte uitdaging te bieden voor iedere deelnemer. Deze cursus is een fantastische training voor nieuwe en ervaren hondenbaasjes om op een leuke en ontspannen manier samen te werken met de hond. Rally-O is specifiek ontworpen om samen plezier te hebben, terwijl je werkt aan een betere relatie. Zeker als je een hond hebt die het leuk vindt om samen iets te doen.

Plezier staat bij onze Rally-O cursus voorop
Tijdens onze trainingen draait het allemaal om plezier hebben. Wij richten ons niet op competitie, maar op het genieten van het moment.

Samen leren en groeien versterkt de band
Deze cursus helpt je om een sterkere band met je hond te ontwikkelen door samen te werken aan duidelijke communicatie en wederzijds respect.

Flexibele trainingsmogelijkheden
Of je nu kiest voor Rally-O groepslessen of een privéles, bij Spin & Kwispel krijg je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou en je hond te ondersteunen bij elk obstakel dat jullie samen tegenkomen.

Begin vandaag nog met onze Obedience Rally cursus

Ontdek de vreugde van samenwerking en verbeter de gehoorzaamheid van je hond op een leuke en interactieve manier. Schrijf je in voor onze Rally-O cursus bij Spin & Kwispel in  Bunschoten en ervaar zelf hoe deze sport jullie relatie kan versterken en jullie training naar een hoger niveau tillen. Onze instructeurs hebben er zin in om jou en je hond alles te leren over het verbeteren van de gehoorzaamheid op een interactieve manier. Of je nu de basis wilt leren, jullie vaardigheden wilt aanscherpen of de relatie wilt verbeteren, onze workshop biedt een leuke en uitdagende omgeving voor jou en je hond. Begin vandaag nog met onze Rally-O cursus en zie hoeveel plezier jullie samen kunnen hebben
Behendigheid Spin en Kwispel

Een greep uit ons cursusaanbod

Puppycursus

De puppycursus bij Spin en Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen!

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Privéles

Met een privéles behandel je de stof die je normaal in groepsverband doorloopt, maar dan individueel, geheel op je eigen tempo.

Een privéles

De privélessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen. Een privéles kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Tijdens de privéles worden u en uw pup persoonlijk begeleid. Heeft uw hond gedragsproblemen? Daarvoor hebben wij gedragstherapie.

Lees meer over privélessen

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

×