Logo hondenschool Spin en Kwispel

Hondentraining bij Hondenschool Spin & Kwispel - Vlakbij Woudenberg

Dier professional Spin & Kwispel

Bij Spin & Kwispel delen we allemaal dezelfde passie: het werken met dieren gebaseerd op wederzijds begrip en respect. De grote liefde voor honden heeft ons geïnspireerd om van deze passie ons dagelijkse werk te maken en dit te delen met iedereen die zich hierin kan vinden. Het doel is om jou en jouw hond op een spelenderwijs te begeleiden, waarbij diervriendelijke trainingsmethoden centraal staan.

Denk bijvoorbeeld aan de subtiele taal van je hond te verstaan, het reukvermogen van jouw hond stimuleren of de eerste stappen maken met jouw nieuwe puppy, en nog veel meer! Dit doen we samen door middel van plezierige en veilige trainingen. Wij geloven dat actief bezig zijn met je hond de basis vormt voor een hele hechte band. Onze hondentrainingen zijn stuk voor stuk ontworpen om zowel veiligheid als plezier te garanderen, waardoor jij en je hond kunnen genieten en volledig kunnen focussen op elkaar.

Laten we samen van leren en ontwikkelen een leuk avontuur maken!

Boek een cursus

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Een greep uit ons cursusaanbod

Puppycursus

De puppycursus bij Spin en Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen!

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Privéles

Met een privéles behandel je de stof die je normaal in groepsverband doorloopt, maar dan individueel, geheel op je eigen tempo.

Waarom kiezen voor de hondentraining van Spin & Kwispel?

Jouw hond en jij delen een speciale band, gebaseerd op wederzijds respect en liefde. Wij snappen dit en delen deze visie helemaal, naast de grote passie die wij hebben voor diervriendelijke trainingsmethoden, vinden wij het daarom belangrijk om de kennis van onze professionals continu up to date te houden. Daarom zijn wij allemaal niet alleen grondig getraind en gediplomeerd, maar hebben we ook jarenlange ervaring in de verschillende soorten hondentraining.

Onze missie is het creëren van een betrouwbare en veilige leeromgeving. Met onze flexibele aanpak waarbij we groepscursussen en privé lessen aanbieden, is er een op maat gemaakte trainingservaring die precies past bij de behoeften van iedere hond. Bij ons krijgt elke hond de zorg en aandacht die hij of zij verdient. 

Trotse drager van het
dierenwelzijnkeurmerk

Omdat het welzijn van uw dier bij ons hoog in het vaandel staat heeft onze hondenschool het dierenwelzijnkeurmerk. Naast dit keurmerk is de gedragstherapeute ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en zijn we allemaal gediplomeerd en bijgeschoold.

We blijven te allen tijde up-2-date met de laatste informatie op hondengebied. Omdat we de juiste instructies willen geven en omdat het ontzettend leuk is! 

Welkom bij hondenschool Spin & Kwispel!

Voor ons is het werken met dieren onze passie waar wij met plezier onze dagelijkse job van hebben kunnen maken. Met de hondenschool streven we naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding die prettig is voor eigenaar en hond.

Een diervriendelijke manier van trainen staat voorop in onze hondenschool. Wij werken dan ook niet met zogenaamde “hulpmiddelen” zoals slipkettingen, blafbanden of ander dieronvriendelijk materiaal. 

Dogdance spin en kwispel

Een hondentraining voor iedere situatie

Of je nu net een nieuwe puppy hebt, een puberende hond, of gewoon de relatie tussen jullie wil versterken, Spin & Kwispel heeft de kennis, ervaring en passie om jullie te helpen dit doel te bereiken. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze hondentrainingen en begin aan het leuke avontuur van leren en ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons, dat vinden wij gezellig! Ook denken we graag met jullie mee en bespreken we samen hoe wij jullie kunnen helpen een nog beter team te worden.

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

×