Logo hondenschool Spin en Kwispel

Privé training samen met jouw hond vlakbij Almere

Onze privé hondentraining is speciaal ontwikkeld voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen en wordt door onze hondentrainer bij je thuis of op locatie gegeven.

Voor bijna alle cursussen zijn privé lessen een optie, dus ook voor onze puppycursus, en dat ook bij jou thuis in Almere. Met een privéles krijg je een-op-een begeleiding van een van onze gediplomeerde instructeurs. Daarbij krijg jij en je hond de onverdeelde aandacht, welke normaal verdeeld wordt over 6 eigenaren in een groepscursus. Het is mogelijk om een of meerdere privélessen te nemen.

Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

• Puppy- of pubercursus;
• Privéles met een geadopteerde hond;
• Treibball, dogfrisbee of een andere sport;
• Privéles wandelen zonder trekken;
• Training op bijzondere locaties zoals een winkelcentrum of bos;
• Privéles hond omgang met kind;
• Privéles om diverse trucs aan te leren.

Puppy- of pubercoach pakket

Voor jonge honden hebben we een speciaal puppy- of pubercoach pakket. Hierin zit het puppypakket en ons boek ‘een kwispelende start’, de mogelijkheid tot het meespelen bij de speelkwartiertjes en 24-uur de mogelijkheid om vragen te stellen.

We spreken af op verschillende locaties, waaronder bij je thuis. Daarnaast beschikken wij over vele handige filmpjes met informatie en oefeningen, waartoe je online toegang krijgt.

• Aanbieding: Vijf privelessen van 60 minuten voor €300,- 
*niet geldig voor gedragstherapie lessen.

De kosten van een privéles

Een privéles boek je vanaf €63,- per uur. De reiskosten voor een privéles aan huis bedragen €0,30 per gereden kilometer.

Geïnteresseerd in een privé training voor de hond, bij ons of jou thuis?

Heb je belang bij een privéles? Neem contact op!

Waarom kiezen voor een privé hondentrainer van Spin & Kwispel?

Jouw hond en jij delen een speciale band, gebaseerd op wederzijds respect en liefde. Wij snappen dit en delen deze visie helemaal, naast de grote passie die wij hebben voor diervriendelijke trainingsmethoden, vinden wij het daarom belangrijk om de kennis van onze professionals continu up to date te houden. Daarom zijn wij allemaal niet alleen grondig getraind en gediplomeerd, maar hebben we ook jarenlange ervaring in de verschillende soorten hondentraining.

Onze missie is het creëren van een betrouwbare en veilige leeromgeving. Met onze flexibele aanpak waarbij we groepscursussen en privé lessen aanbieden, is er een op maat gemaakte trainingservaring die precies past bij de behoeften van iedere hond. Bij ons krijgt elke hond de zorg en aandacht die hij of zij verdient. 

Welkom bij hondenschool Spin & Kwispel!

Voor ons is het werken met dieren onze passie waar wij met plezier onze dagelijkse job van hebben kunnen maken. Met de hondenschool streven we naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding die prettig is voor eigenaar en hond.

Een diervriendelijke manier van trainen staat voorop in onze hondenschool. Wij werken dan ook niet met zogenaamde “hulpmiddelen” zoals slipkettingen, blafbanden of ander dieronvriendelijk materiaal. 

Boek een cursus

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Puppycursus

De puppycursus bij Spin en Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen!

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

×