Agility bij Spin & Kwispel in Leusden en Amersfoort

Ontdek onze behendigheidstraining voor jou en je hond

Met onze behendigheidstraining agility bij Spin & Kwispel brengen we een nieuwe dimensie aan de band tussen jou en je trouwe viervoeter. Deze energieke sport biedt niet alleen een leuke manier om samen bezig te zijn, maar draagt ook bij aan de gezondheid en het welzijn van je hond.

Wat is Agility?

Agility of behendigheid voor honden is een actieve hondensport waarbij je hond onder jouw begeleiding een parcours met verschillende hindernissen aflegt. Het parcours bestaat uit uitdagingen zoals slalompaaltjes, tunnels, sprongen en de kattenloop. Agility training is de perfecte uitlaatklep voor honden om hun energie kwijt te raken en hun behendigheid te tonen.

Waarom kiezen voor Agility bij ons?

Plezier staat bij ons voorop
Tijdens onze trainingen draait het allemaal om plezier hebben. Wij richten ons niet op competitie, maar op het genieten van het moment. Zowel jonge als oudere honden, snel of niet, zijn welkom om deel te nemen aan onze agility cursussen.

Gezondheid & samenwerking
We vinden het belangrijk dat jouw hond volgroeid en gezond genoeg is voor de behendigheidstraining. Daarnaast moet je als eigenaar actief kunnen deelnemen aan de agility. Wij zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor zowel hond als baas.

Flexibele trainingsmogelijkheden
Of je nu kiest voor groepslessen of een privéles, bij Spin & Kwispel krijg je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou en je hond te ondersteunen in iedere sprong die jullie samen maken.

Behendigheid Spin en Kwispel
Agility cursus Spin en Kwispel

Begin vandaag nog met Agility

Is jouw hond klaar om aan zijn behendigheid te werken, om door de tunnel te razen, over hindernissen te springen en te zigzaggen tussen de paaltjes? Sluit je dan aan bij onze behendigheidscursus en ontdek hoe leuk honden agility kan zijn!

Schrijf je nu in voor een agility cursus
Of bekijk hier onze andere vervolgcursussen!

Onze buitenlocatie
Onze binnenlocatie

Een privéles

De privé-lessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen. Een privéles kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Tijdens de privéles worden u en uw pup persoonlijk begeleid. Heeft uw hond gedragsproblemen? Daarvoor hebben wij gedragstherapie.

Boek een cursus

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Privéles

Met een privéles behandel je de stof die je normaal in groepsverband doorloopt, maar dan individueel, geheel op je eigen tempo.

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

×