Vervolgcursussen

Of je hond nu een puber is of al volwassen. Uitgeleert raak je nooit! Voor iedere leeftijd bieden we een leuke vervolgcursus. Je kan na de puppycursus bijvoorbeeld doorstromen naar de pubercursus.
Wekelijks bezig zijn met je hond bevorderd je band en komt dus altijd de opvoeding ten goede. Bij alle cursussen geldt dat er maximaal 6 honden in de groep zitten en je je eigen instructeur hebt. We trainen met positieve stimulatie, alle lessen zijn zo ingericht met als doel om de band met jou en je hond te versterken op basis van vertrouwen en plezier.

Pubercursus

Deze cursus, bestaande uit 10 lessen, is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent.

Mocht je bijvoorbeeld een hond uit het asiel hebben en geen eerdere cursus hebben gehad kan je eerst bij ons een privéles nemen en later in deze cursus meedoen. Hier herhalen we alle oefeningen uit de puppycursus en breiden deze uit. Ook leer je een aantal nieuwe oefeningen zoals het ‘plaats op afstand’ commando.

In de pubercursus kunnen ook andere oefeningen en andere leuke bezigheden met de hond behandeld worden die je zelf graag wilt leren. Bij aanschaf van de pubercursus krijg je via jouw eigen account toegang tot al onze filmpjes van de oefeningen. Zo kun je ook wanneer je een lesje mist blijven oefenen.

• Alle honden welkom, basiskennis puppycursus vereist
• Inclusief een les op het stand of in het bos
• Inclusief examen

Sport & Spel cursus

Dit is bijzonder geschikt voor als je even wat leuks wil doen met je hond maar geen sportambities hebt, of juist wil ontdekken waar je jouw hond nu echt een plezier mee doet alvorens je een hondensport gaat kiezen.

Doormiddel van oefeningen, theorie en sport/spel maken we er een gezellig maar leerzaam uur van.

Hondensporten waar we bijvoorbeeld gedeelten uit halen zijn: behendigheid, hoopers, speuren, hersenwerk, doggydance, treibball, dogfrisbee en jacht.
In deze cursus van 5 lessen ben je samen met uw hond recreatief bezig. Er is geen trainingsdoel, behalve plezier, of een examen naderhand. Je gaat gewoon een paar weken aan de slag met je hond in diverse facetten van hondensporten.

• Bij deze cursus krijg je toegang tot wel 40 educatieve filmpjes
• Alle honden welkom na de puppy/puber cursus
• Kennismaken met leuke hondensporten/spelletjes

Gevorderden cursus

Net als de andere cursussen is dit altijd een gezellige leuke cursus van 10 lessen! Het verschil met de Sport & Spel cursus, die voornamelijk bestaat uit fun-oefeningen is dat deze cursus meer gericht is op het perfectioneren van moeilijke oefeningen en het appél lopen. Denk aan: volgen, vooruitsturen en blijven wachten in moeilijkere situaties.

• Veel ruimte voor maatwerk
• Mogelijkheid om met jouw ‘vaste’ groepje door te lessen
• Les op jouw niveau
Hondencursus spin en kwispel

Buitenfun

Bij deze cursus van 5 lessen ben je samen met je hond recreatief bezig op mooie buitenlocaties.

We combineren hondensporten met de prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen van de dogfrisbee, doggydance, behendigheid, speuren, jacht etc (afhankelijk van de locatie en het weer).

De honden dienen los te kunnen lopen want we gaan natuurlijk ook genieten van een kleine wandeling door de mooie omgevingen!

 

• Bij deze cursus krijg je toegang tot wel 40 educatieve filmpjes;
• Alle honden welkom na de puppy/puber cursus;
• Kennismaken met leuke hondensporten/spelletjes

Een privéles

De privé-lessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen. Een privéles kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Tijdens de privéles worden u en uw pup persoonlijk begeleid. Heeft uw hond gedragsproblemen? Daarvoor hebben wij gedragstherapie.

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Privéles

Met een privéles behandel je de stof die je normaal in groepsverband doorloopt, maar dan individueel, geheel op je eigen tempo.

Boek een cursus

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

×