Konijnenhotel 'De Wiebelneusjes'

Een luxe hotel, voor konijnen en cavia's.

In dit prachtige konijnenhotel, speciaal op maat gemaakt voor buitenkonijnen, komt jouw konijn of cavia niks te kort tijdens jouw afwezigheid.

De rennen zijn ruim opgezet en biedt mogelijkheid tot uitloop op het gras. Elk verblijf beschikt over een nachthok en zomers krijgen de konijnen dagelijks onbespoten appels en knotwilgentakken van eigen grond. Mocht het pension vol zitten of je wilt je konijn liever thuis houden dan kunnen we natuurlijk ook aan huis komen!
De eigenaar van dit pension is afgestudeerd dierenartsassistente en beschikt over de verplichte papieren “Vakbekwaamhouder overige zoogdieren”.

Over het konijnenhotel

Wij zijn voorstander van een duostay (konijnen in koppels). Konijnen zijn namelijk groepsdieren, hier in het pension zien wij dan ook heel duidelijk dat de konijnen die alleen zitten een stuk ongelukkiger zijn. Je kunt jouw konijn laten koppelen bij konijnenasiels zoals bij het Asiel in Amersfoort.

Inentingen
We stellen dat jouw konijn een actuele enting heeft tegen: Myxomatose, RHD1 enRHD2.

Meerdere konijnen
‍Voor drie of meer konijnen kun je een verblijf bijboeken.

Dit is er inbegrepen
Bij de single of duostay krijgt je konijn onbeperkt hooi en water, dagelijks groente, fruit en kruiden uit eigen tuin, dagelijks toegang tot uitloop op het pleintje waar speelgoed aanwezig is.

Eigen brokjes dienen meegenomen te worden zodat hun hoofdvoeding gelijk blijft.

Tarieven

Wij bezoeken jouw dier iedere dag! Dit om het welzijn van jouw huisdier te kunnen waarborgen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en per keer dat er bezoek wordt gebracht aan jouw huisdier. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op.

Single- of duostay

Een of twee konijnen per verblijf, per dag: €11,-*

*Een derde of meer konijnen in hetzelfde verblijf: €3,50 toeslag per konijn per dag, dit kan alleen bij kleinere konijnsoorten. Voor 3 grotere konijnen rekenen we twee verblijven en hebben ze dus ook dubbel zoveel ruimte.

Op feestdagen rekenen we een toeslag van 3,50 per verblijf.

Welness treatment

Nagels knippen: €6,00 per konijn.

Medicatie

Het toedienen van medicatie gebeurt op aanvraag.

Inschrijfformulier

×