Jouw kat de beste thuiszorg,
terwijl jij ontspannen
op vakantie bent!

Weekendje weg, vakantie of er even lekker tussen uit? Maar wat doe je met je huisdier? Meenemen is niet altijd een optie, buren of familie niet altijd beschikbaar en een dierenopvang is vaak niet de fijnste keuze voor uw dier.

Katten zijn bijvoorbeeld erg stressgevoelig en een tijdje van slag als je ze uit eigen omgeving haalt. Niets is zo fijn voor een kat om dan verzorgd te worden in zijn eigen omgeving! Maar ook voor andere diersoorten die thuis blijven kunt u terecht bij Spin & Kwispel. We komen voor de dierenoppas en dierverzorging aan huis in Leusden, Amersfoort en omgeving.

Dit is er inbegrepen

– Voeren/water geven;
– Kattenbak schoonmaken;
– Grit rondom kattenbak opruimen;
– Vachtverzorging;
– Aandacht;
– Post wegnemen;
- Planten water geven;
- Kliko bij de weg zetten.

Optioneel:
- Medicatie toedienen;
- Verrijkingsspeelgoed;
- Nagels knippen.

De kattenoppas aan huis is te boeken in Leusden, Amersfoort, Nijkerkerveen. Tegen een meerprijs van €0,25 cent per kilometer ook in Soesterkwartier, Schothorst, Zielhorst, Vathorst, Kattenbroek en Nieuwland.

Konijnen en dierenverzorging

Het verzorgen van konijnen is ook mogelijk bij Spin & Kwispel. Kijk hiervoor bij het konijnenhotel en dierenverzorging.

Konijnenhotel

Één enkele kat in huis maakt het thuiskomen tot thuis zijn.

Bij Spin & Kwispel zijn we gek op leuke samenwerkingen met collega’s. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met Claudia van der Linden, een kattengedragstherapeute uit Amersfoort. Claudia heeft een aantal geweldige kattenboekjes geschreven die je als katteneigenaar gelezen moet hebben! Wil jij je kat beter begrijpen en aan al zijn wensen voldoen? Dan raden wij je deze zeker aan!

Kattentaal
Wat vertelt mijn kat?Je kat wordt nog leuker als je begrijpt wat hij te vertellen heeft. Na het lezen van dit vlot geschreven boekje met veel duidelijke foto’s snap je opeens waarom een kat zich gedraagt zoals hij doet.

Tarievenlijst

Alle prijzen zijn inclusief BTW en per keer dat er bezoek wordt gebracht aan jouw huisdier. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op.

 • Huisbezoek kat of koppel konijnen
  Per bezoek: €15,00
  Per extra kat/ander dier: €3,00
 • Optioneel
  Toedienen medicatie: +€1,- per keer
  Uitgebreidere huishoudelijke werkzaamheden: €1,- per keer
  Ophalen huissleutel: €6,00
 • Feestdagen
  Op feestdagen wordt een toeslag van €2,50 euro gerekend.
×