Voor ons is het werken met dieren onze passie waar wij met plezier onze dagelijkse job van hebben kunnen maken. Met de hondenschool streven we naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding die prettig is voor eigenaar en hond.

Bij Spin & Kwispel is iedereen welkom en leren we jou je hond zijn lichaamstaal. Er wordt uitsluitend gewerkt met gediplomeerde, zeer bekwame en vrolijke instructeurs met uitgebreide kennis, ervaring en passie voor het vak.

We bieden voor elk wat wils! Van puppycursus tot behendigheid. Het belangrijkste doel van de hondentrainingen is dat jij je hond leert begrijpen op een zo leuk mogelijke manier.Wij reiken je de juiste handvatten spelenderwijs aan, zodat jij je hond van alles kunt aanleren en zijn gedrag kunt beïnvloeden. Hierdoor kunnen jij en je hond samen nog veel (meer) plezier beleven.

Diervriendelijk trainen

Met de hondenschool streven we naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding die prettig is voor eigenaar en hond. Een diervriendelijke manier van trainen staat bij ons hoog in
het vaandel.

Wij werken dan ook niet met zogenaamde “hulpmiddelen” zoals slipkettingen, blafbanden of ander dieronvriendelijk materiaal.

Geschoold en gecertificeerd

Wij zorgen er allemaal voor dat we bijgeschoold blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Ook met onze eigen honden zitten wij niet stil. Het kunnen verplaatsen in de cursist is dan ook erg belangrijk vinden wij als trainers!

Daarnaast dragen wij het dierenwelzijnskeurmerk. Ook is Spin & Kwispel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten.

Kleine groepen = meer aandacht

Wij hanteren kleine groepen en streven ernaar om iedereen te helpen die bij ons komt met een bepaald doel met zijn of haar viervoeter.

Met kleinere groepen krijgt iedere viervoeter en zijn baasje de aandacht die zij verdienen.

Cursusdata

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Check cursusdata

Onze medewerkers

×