Kayleigh

Hé, ik ben Kelsey! Inmiddels 28 jaar jong en al mijn hele leven gek op dieren. Met name honden hebben mijn interesse vanaf jongs af aan al getrokken.

Inmiddels hebben katten mijn hart ook lichtelijk veroverd , toch met stip op één staan nog altijd honden. Wij hebben vroeger altijd teckels gehad, waar ik een enorme zwak voor heb. Naast teckels hebben wij ook bij mijn ouders een bobtail gehad. Na het behalen van mijn opleiding sport en bewegingsleider ben ik meer mijn hart gaan volgen en de opleiding tot Kynologisch instructeur gaan volgen bij O&O die ik met succes afgerond heb. Na het behalen van de opleiding heb ik als vrijwilliger gewerkt bij een KC. Tijdens mijn werk hier heb ik veel ervaring opgedaan met de omgang tussen verschillende mensen en honden. Hier heb ik ook de start gemaakt met mijn eigen hond mijneerste eigen teckel genaamd Cooper. Hij is uniek in alles, waarom hoor ik jullie al denken? ..dat zal ik vertellen.

Zelf heb ik al ruim 23 jaar diabetes type 1, doordat ik ook een mooie onbezorgde toekomst wil. Ben ik met hem afgereisd naar Assen om te kijken of ik hem in teamverband op kon gaan leiden tot diabetes signaal hond. Hij was en is geschikt, dus ben ik in 2018 begonnen met hem aan de opleiding tot diabetes signaalhond, die wij in 2020 met vlag en wimpel hebben behaald. Naast Cooper heb ik nog een hond: Moor. Een kruising tussen een poedel en een dwergkees. Door hen heb ik zoveel geleerd.

Naast dat het trainen draait om wederzijds vertrouwen en plezier, heb ik geleerd dat gaat om kijken naar een individu. Dat is wat je bij mijn lessen ook altijd terug zal zien. Door mij constant te blijven verdiepen in nieuwe cursussen waarvan ik er al vele heb gevolgd, hoop ik ooit mijn grootste droom werkelijkheid te laten worden een eigen pension gecombineerd met training voor hulphonden.

×