Nu met gratis
puppypakket

Een leuk puppypakket inclusief het boek ‘Een Kwispelende start’ en toegang tot filmpjes van onze oefeningen!

Uitstekende socialisatie
voor je pup!

Je pup krijgt een goede socialisatie omdat hij/zij in aanraking komt met diverse situaties en prikkels tijdens de puppycursus. Tevens ga je 1 les met jouw groepje naar het bos.

Met een puppycursus leer je spelenderwijs je puppy kennen. Of het nou je eerste pup is of als je al een ervaren hondeneigenaar bent.

De puppycursus bij Spin & Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen! In tien lessen, met vijf mede-cursisten ga je samen met je pup aan de slag! Pups zijn welkom vanaf 8 weken (mits ze op schema liggen met het enten).

In deze cursus krijg je bijvoorbeeld advies over socialisatie, zindelijkheid, benchtraining, zelfstandigheid en wat te doen bij ongewenst gedrag zoals het bijten. We gaan daarnaast aan de slag met een aantal basis oefeningen zoals hierkomen, naar de plaats gaan, liggen, wandelen zonder trekken en meer. Uiteraard worden er ook nuttige hersenwerkjes behandeld en mogen ze bijvoorbeeld objecten zoals een tunneltje verkennen. 

In deze tien weken ga je ook met zijn allen gezellig naar het bos om te leren hoe ze los kunnen lopen en wat de 'hondenetiquette' in zo’n gebied is. 

Als er buiten de cursus nog vragen zijn heb je naast alle informatie in het puppyboek ook toegang tot een reeks aan informatieve filmpjes in jouw eigen account. Jouw trainer is ook toegankelijk via de app groep zodat je daar ook je ervaringen en vragen kunt uitwisselen samen met je medecursisten. Tien weken lang dus op een positieve wijze leren en genieten!

Het tarief voor de puppycursus is 149 euro. Dit betreft 10 lessen, een puppypakket, filmpakket en het boek "Een kwispelende start"

Denken jullie nog na over de keuze van de pup of zou je graag goed voorbereid willen zijn? Dan bieden wij ook priveles aan ter voorbereiding. Onderwerpen die bijvoorbeeld behandeld kunnen worden zijn. Het puppyproof maken van het huis, wat dienen we in huis te halen, hoe maak je straks de pup zindelijk en hoe leren we de kinderen om gaan met de pup?

Een priveles kost 59 euro per 60 minuten + €0,30/km reiskosten bij een huisbezoek.

Onze buitenlocatie
Onze binnenlocatie

Een privéles

De privé-lessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen of extra punten behandeld willen hebben. Een privéles kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Tijdens de privéles worden u en uw pup persoonlijk begeleid. Heeft uw hond gedragsproblemen? Daarvoor hebben wij gedragstherapie.

Lees meer over privélessen

Nu gratis een werkblad zindelijkheid

Houd je zindelijkheidstraining dagelijks bij met behulp van dit werkblad.
Doel? Een zindelijke pup!

Download het werkblad

Cursusdata

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Check cursusdata