Nu met gratis
puppypakket

Een leuk puppypakket inclusief het boek ‘Een Kwispelende start’ en toegang tot filmpjes van onze oefeningen!

Uitstekende socialisatie
voor je pup!

Je pup krijgt een goede socialisatie omdat hij/zij in aanraking komt met diverse situaties en prikkels tijdens de puppycursus.

Met een puppycursus leer je spelenderwijs je puppy kennen. Of het nou je eerste pup is of als je al een ervaren hondeneigenaar bent.

De puppycursus bij Spin & Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen! In tien lessen, met vijf mede-cursisten ga je samen met je pup aan de slag! Pups zijn welkom vanaf 8 weken (mits ze op schema liggen met het enten).

De cursus kun je met het hele gezin volgen en in deze 10 lessen krijg je actuele theorie en een aantal handige basisoefeningen die je een hondenleven lang kan gebruiken!

Mocht je toch liever thuis trainen aan de hand van filmpjes kunt u dit programma ook als filmpakket bestellen.

Puppy socialisatiecursus

In deze speciale cursus ga je individueel of met een kleine groep van max. 4 honden specifiek aan de slag met de socialisatie op verschillende plekken. In 5 lessen ga je nuttige oefeningen en situaties opzoeken die jullie in het dagelijks leven zullen tegenkomen.

Locaties
Iedere les is op een andere locatie om de pup te laten wennen aan verschillende omgevingen.

Korte versie of kleinere groepen
De cursus is ook verkrijgbaar in een korte versie, of voor kleinere groepen. In een kleinere groep worden maximaal 4 pups tegelijkertijd getraind.

Privéles
De socialisatiecursus is verkrijgbaar als privécursus, waar je alleen met je pup en de instructeur traint. De kosten voor een privéles bedragen €169,-

Een privéles

De privé-lessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen. Een privéles kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Tijdens de privéles worden u en uw pup persoonlijk begeleid. Heeft uw hond gedragsproblemen? Daarvoor hebben wij gedragstherapie.

Lees meer over privélessen

Cursusdata

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Check cursusdata