Dierverzorging aan huis:
Jouw huisdier in vertrouwde handen
bij jouw afwezigheid.

Weekendje weg, vakantie of er even lekker tussen uit? Maar wat doe je met je huisdier? Meenemen is niet altijd een optie, buren of familie niet altijd beschikbaar en een dierenopvang is vaak niet de fijnste keuze voor uw dier.

Katten zijn bijvoorbeeld erg stressgevoelig en een tijdje van slag als je ze uit eigen omgeving haalt. Daarom is dierverzorging aan huis een goede keuze als u langere tijd afwezig bent. Volledig ontzorgd op vakantie terwijl uw kat, konijn, cavia of vogel in vertrouwde handen is.

Dierverzorging aan huis

– Voeren/water geven;
– Hok schoonmaken;
– Vachtverzorging;
– Aandacht;
– Post wegnemen;
- Planten water geven;
- Kliko bij de weg zetten.

Optioneel:
- Medicatie toedienen;
- Verrijkingsspeelgoed;
- Nagels knippen.

De dierenoppas aan huis is te boeken in Leusden, Amersfoort, Nijkerkerveen. Tegen een meerprijs van €0,25 cent per kilometer ook in Soesterkwartier, Schothorst, Zielhorst, Vathorst, Kattenbroek en Nieuwland.

Één enkele kat in huis maakt het thuiskomen tot thuis zijn.

Bij Spin & Kwispel zijn we gek op leuke samenwerkingen met collega’s. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met Claudia van der Linden, een kattengedragstherapeute uit Amersfoort. Claudia heeft een aantal geweldige kattenboekjes geschreven die je als katteneigenaar gelezen moet hebben! Wil jij je kat beter begrijpen en aan al zijn wensen voldoen? Dan raden wij je deze zeker aan!

Kattentaal
Wat vertelt mijn kat?Je kat wordt nog leuker als je begrijpt wat hij te vertellen heeft. Na het lezen van dit vlot geschreven boekje met veel duidelijke foto’s snap je opeens waarom een kat zich gedraagt zoals hij doet.

Tarievenlijst

Wij bezoeken jouw dier iedere dag! Dit om het welzijn van jouw huisdier te kunnen waarborgen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en per keer dat er bezoek wordt gebracht aan jouw huisdier. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op.

 • Huisbezoek kat of koppel konijnen
  Per bezoek: €15,00
  Per extra kat/ander dier: €3,00
 • Optioneel
  Toedienen medicatie: +€1,- per keer
  Uitgebreidere huishoudelijke werkzaamheden: €1,- per keer
  Ophalen huissleutel: €6,00 (langsbrengen is gratis)
 • Feestdagen
  Op feestdagen wordt een toeslag van €2,50 euro gerekend.
 • Nagels knippen: kleine dieren
  In combinatie met dierverzorging aan huis: €6,00*
  Nagels knippen op afspraak: €15,00*
  *Per extra dier betaalt u €5,00 toeslag. Reiskosten bedragen €0,25 cent per kilometer in de omgeving Soesterkwartier, Nieuwland, Schothorst, Vathorst, Hoogland, Hooglanderveen en Zielhorst.
  Nagels knippen: honden en katten
  Bij de uitlaatservice, opvang of oppas aan huis: €11,00 per dier**
  Aan huis: €15,00**
  **Per extra dier betaalt u €8,00 toeslag. Reiskosten bedragen €0,25 cent per kilometer in de omgeving Soesterkwartier, Nieuwland, Schothorst, Vathorst, Hoogland, Hooglanderveen en Zielhorst.
  Vervoer of begeleiding
  Begeleiden en vervoer naar o.a. dierenarts: €45,00 per uur + €0,25 cent per kilometer

Inschrijfformulier

Geïnteresseerd in onze dierverzorging aan huis? Schrijf je meteen in!

Meteen inschrijven