Hondenuitlaatservice Amersfoort & Leusden

Diervriendelijk

Net als op de hondenschool, gaan wij op een positieve wijze met de honden om. De honden worden in een bus opgehaald en de groep bestaat uit maximaal 10 honden voor goede begeleiding. Omdat we de meeste honden met een elektrische bus ophalen vinden ze het minder spannend.

Verantwoord, vertrouwd en veilig

Alle honden zijn sociaal naar mens en dier en dienen los te kunnen lopen. De bus is speciaal ingericht om de honden veilig te kunnen vervoeren. We kunnen EHBO toepassen bij de hond en geven hier ook workshops in.

Unieke wandelgebieden

We wandelen een uur in een losloopgebied, zoals het bos bij Austerlitz, Nimmerdor, Soesterduinen, Kozakkenput. Voor het mogen lopen in het bos beschikken we over een vergunning. Met extreem weer passen we de wandelingen aan.

Jouw hond uitgelaten, door de opgeleide professional. Zo geregeld!

Tijdens een gezellige groepswandeling of in een privéwandeling komt jouw hond volledig aan zijn of haar trekken. We laten honden uit in de regio Leusden en in sommige delen van Amersfoort.

Met ons boekingsprogramma plan je eenvoudig zelf je wandelingen in!

Over de uitlaatservice

Met de hondenuitlaatservice wordt je hond op een veilige, verantwoorde en vertrouwde manier uitgelaten, ook als het jou even niet uitkomt. Wandelingen vinden plaats in delen van Amersfoort en Leusden. De honden worden opgehaald met een speciaal ingerichte elektrische bus, om de honden gescheiden van elkaar te kunnen vervoeren. De bus is uitgerust met ventilatie, die blijft draaien als de bus stil staat.

Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid. We hebben verschillende diploma’s in de hondensector. Zo kunnen we EHBO bij honden toepassen, zijn we een opleidingsbedrijf en geven we verschillende cursussen.

De honden die meegaan met de hondenuitlaatservice zijn allemaal ingeënt en gevaccineerd, behandeld tegen vlooien en teken en zijn sociaal richting andere honden en mensen. De honden dienen goed te zijn opgevoed en gaan bijvoorbeeld niet achter mountainbikers of paarden aan.

Goed om te weten

De honden die mee gaan dienen jaarlijks gevaccineerd of getiterd te worden. Tevens is een behandeling tegen vlooien, teken en wormen een vereiste. Omdat wij een bedrijf zijn wat mensen opleidt lopen er regelmatig stagiairs mee.

Tarievenlijst

Groepswandeling FLEX

Losse wandeling, per keer €21,-

10 rittenkaart*: €197,50 ,-

Maximaal 180 dagen geldig.

Groepswandeling maandabonnement*

1-2 keer per week, per wandeling: €19,50
3-5 keer per week, per wandeling: €18,50
Bij een vast maandabonnement krijgt een tweede hond op hetzelfde adres 10% korting.
1 maand opzegtermijn

Groepswandeling maandabonnement*

Wandeling van max. 20 minuten: €21,-
Wandeling van max. 30 minuten: €28,-
Wandeling van max. 40 minuten: €38,-
Wandeling van max. 60 minuten: €49,-
 

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

×