Verantwoord, vertrouwd en veilig

Alle honden zijn sociaal naar mens en dier en dienen los te kunnen lopen. De bus is speciaal ingericht om de honden veilig te kunnen vervoeren. We kunnen EHBO toepassen bij de hond en geven hier ook workshops in.

Unieke wandelgebieden

We wandelen een uur in een losloopgebied, zoals het bos bij Austerlitz, Nimmerdor, Soesterduinen, Kozakkenput. Voor het mogen lopen in het bos beschikken we over een vergunning. Met extreem weer passen we de wandelingen aan.

Jouw hond uitgelaten,
door de opgeleidde professional.
Zo geregeld!

Tijdens een gezellige groepswandeling of in een privéwandeling komt jouw hond volledig aan zijn of haar trekken. We laten honden uit in de regio Leusden en in sommige delen van Amersfoort.

Met ons boekingsprogramma plan je eenvoudig zelf je wandelingen in!

Over de uitlaatservice

Met de hondenuitlaatservice wordt je hond op een veilige, verantwoorde en vertrouwde manier uitgelaten, ook als het jou even niet uitkomt. Wandelingen vinden plaats in delen van Amersfoort en Leusden. De honden worden opgehaald met een speciaal ingerichte bus, om de honden gescheiden van elkaar te kunnen vervoeren. De bus is uitgerust met ventilatie, die blijft draaien als de bus stil staat.

Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleid. We hebben verschillende diploma's in de hondensector. Zo kunnen we EHBO bij honden toepassen, zijn we een opleidingsbedrijf en geven we verschillende cursussen.

De honden die meegaan met de hondenuitlaatservice zijn allemaal ingeënt en gevaccineerd, behandeld tegen vlooien en teken en zijn uiterst sociaal richting andere honden en mensen.

Goed om te weten

De honden die mee gaan dienen jaarlijks gevaccineerd of getiterd te worden. Tevens is een behandeling tegen vlooien, teken en wormen een vereiste.
Omdat wij een bedrijf zijn wat mensen opleidt lopen er regelmatig stagiairs mee.

Tarievenlijst

 • Groepswandeling FLEX
  Losse wandeling, per keer: €20,-
 • 10 rittenkaart*: €195 ,-
  *Maximaal 180 dagen geldig.
 • Groepswandeling maandabonnement*
  1-2 keer per week, per wandeling: €19,-
  3-5 keer per week, per wandeling: €18,-
  *Bij een vast maandabonnement krijgt een tweede hond op hetzelfde adres 10% korting.
 • Privéwandeling
  Wandeling van max. 20 minuten: €20,-

  Wandeling van max. 30 minuten: €27,-
  Wandeling van max. 40 minuten: €37,-
  Wandeling van max. 60 minuten: €48,-