Diane

Hallo, mijn naam is Diane. Leuk om kennis te maken! Ik ben altijd al gek op dieren geweest.

Waarbij honden en paarden duidelijk favoriet zijn, maar eigenlijk heeft elke diersoort zijn mooie kanten. Ik ben thuis opgegroeid met Cocker Spaniels. Mijn eerste eigen hond Alf was een Dobermann x Kuvasz x labrador mix die ik bizar genoeg kreeg bij het huis waar ik toen ging wonen, de vorige bewoner verhuisde hem niet mee. Hij was toen een jaar oud, niet echt opgevoed en een pittig type na de Spaniels, maar binnen een paar weken waren we dikke maatjes en hij is 11 jaar lang mijn beste vriend en beschermer geweest.

Toen hij er niet meer was heb ik een tijd geen hond gehad, en ben ik 10 jaar vrijwilliger geweest bij het asiel waar ik elke zaterdagmiddag met honden ging wandelen. In die tijd heb ik zoveel verschillende honden met elk hun eigen karakter en gedrag leren kennen dat de interesse om meer van honden gedrag te weten en begrijpen begon te groeien.

Drie jaar geleden was er weer ruimte om een hond in huis te hebben en dat werd Gijs, een Jack Russell x Pincher mix, waar ik mee sport en aan het trainen ben. Een kleine hond met een groot karakter waar ik ook weer heel veel van leer. Ik ben daarnaast begonnen met de opleiding tot Hondengedragstherapeut bij DogVision. Als onderdeel van die opleiding heb ik mijn certificaat kynologisch Instructeur gehaald en ben ik blij om bij Spin en Kwispel een aantal lessen te kunnen geven.

Het is zo leuk om met je hond samen te trainen en zo een band op te bouwen en ik kijk ernaar uit om jullie daarbij te helpen!

×