Kayleigh

Vanaf dat ik het mij kan herinneren ben ik al buiten in de natuur bezig met dieren.Konijnen, katten, hamsters en vissen, thuis hadden we het allemaal.

Toen wij thuis onze eerste hond Skyler, een Cavalier King Charles Spaniel van nu 5 jaar oud, kregen is mijn passie voor honden pas echt gaan groeien. Ik wist het zeker, ik wil later iets met hondengedrag en training gaan doen.

Ik heb in 2021 de opleiding Dier en Management aan het Aeres MBO in Barneveld afgerond. Tijdens de opleiding heb ik o.a. mijn certificaat besluit houders van dieren hond-kat behaald. Naast mijn opleiding ben ik mij verder gaan verdiepen in honden gedrag en dierentraining. Ik heb o.a. (online) cursussen gevolgd bij Paws in Touch en de Dierentrainers Academie.

Het begeleiden van eigenaar en hond is iets waar ik enorm veel energie uit haal. Door verschillende stages bij dierenasielen, hondenscholen (waaronder Spin en Kwispel) en trainingscentra te hebben gelopen heb ik mijn kennis en ervaring uitgebreid. Momenteel volg ik de opleiding Docent en Kennismanager Recreatie en Gezelschapsdieren aan de Aeres Hogeschool in Wageningen.

Regelmatig volg ik (online) cursussen met betrekking tot hondengedrag en training. Naast trainer zul je mij ook kunnen zien als dierverzorgster aan huis, dit doe ik ook met veel liefde en plezier 🙂 Ik kijk er naar uit om jullie op het trainingsveld te ontmoeten, samen te leren en natuurlijk plezier te maken. Want een goede band met je dier begint bij plezier!

×