Logo hondenschool Spin en Kwispel

Dominique

Hoi, mijn naam is Dominique. Vanuit de droom om dierenarts te worden ben ik na de middelbare school de opleiding Paraveterinair gaan doen, maar dit bleek niks voor mij. Al tijdens de opleiding kwam ik erachter dat mijn passie ligt bij honden (met een rugzakje) en bij de relatie tussen mens en hond.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het dierenasiel op de hondenafdeling en hier heb ik veel ervaring opgedaan. In deze tijd heb ik ook mijn papieren gehaald voor het lesgeven wat ik sindsdien ook ben gaan doen.

Momenteel volg ik een HBO-opleiding bedrijfskunde en als deze is afgerond wil ik doorgaan met leren voor hondengedragstherapeut. Ondertussen volg ik zoveel mogelijk cursussen en korte opleidingen om mijn kennis te vergroten en up to date te houden.

Zelf heb ik na 2 jaar lang een Duitse herder met een rugzakje gehad te hebben nu een Maltipoo teefje die geboren is in december 2022. Heel wat anders, maar heel leuk! Zij komt ook vaak mee naar de hondenschool om te helpen met lesgeven of om te kijken of ik het goed doe 😉

×