Logo hondenschool Spin en Kwispel

Hondenschool Spin en Kwispel in de buurt van Baarn

Dier professional Spin & Kwispel

Een greep uit ons cursusaanbod

Welkom bij Spin & Kwispel, dé school voor jouw hond, waar we jou en je hond begeleiden op weg naar wederzijds begrip en respect. Met een uitgebreid aanbod aan cursussen en een passie voor diervriendelijke trainingsmethoden, zetten we ons in voor de positieve ontwikkeling van jouw hond.

Ontdek spelenderwijs hoe je jouw hond beter begrijpt.

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Privéles

Met een privéles behandel je de stof die je normaal in groepsverband doorloopt, maar dan individueel, geheel op je eigen tempo.

Waarom kiezen voor ons?

Dierenwelzijnkeurmerk: Omdat het welzijn van uw dier bij ons hoog in het vaandel staat hebben wij het dierenwelzijnkeurmerk. Naast dit keurmerk is de gedragstherapeute ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en zijn we allemaal gediplomeerd en bijgeschoold.

We blijven te allen tijde up-2-date met de laatste informatie op hondengebied. Omdat we de juiste instructies willen geven en omdat het ontzettend leuk is!

Expertise: Elk lid van ons team is niet alleen uitgebreid gediplomeerd in diverse aspecten van hondentraining, maar wij zetten ons ook voortdurend in voor professionele ontwikkeling. Dit betekent dat we actief deelnemen aan workshops, seminars, en bijscholingscursussen om de nieuwste technieken en inzichten in hondengedrag en -training te leren en toe te passen.

Voortgezette training: Wij bieden unieke vervolgcursussen aan, waardoor je altijd verder kunt trainen na de puppycursus. De cursussen zijn ontworpen om aan de voortdurend veranderende behoeften van jouw groeiende hond te voldoen. Elk van deze cursussen is zorgvuldig samengesteld om zowel de fysieke als mentale stimulatie te bieden die nodig is voor een gezonde ontwikkeling.

Trotse drager van het
dierenwelzijnkeurmerk

Omdat het welzijn van uw dier bij ons hoog in het vaandel staat heeft onze hondenschool het dierenwelzijnkeurmerk. Naast dit keurmerk is de gedragstherapeute ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en zijn we allemaal gediplomeerd en bijgeschoold.

We blijven te allen tijde up-2-date met de laatste informatie op hondengebied. Omdat we de juiste instructies willen geven en omdat het ontzettend leuk is! 

Welkom bij hondenschool Spin & Kwispel!

Voor ons is het werken met dieren onze passie waar wij met plezier onze dagelijkse job van hebben kunnen maken. Met de hondenschool streven we naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding die prettig is voor eigenaar en hond.

Een diervriendelijke manier van trainen staat voorop in onze hondenschool. Wij werken dan ook niet met zogenaamde “hulpmiddelen” zoals slipkettingen, blafbanden of ander dieronvriendelijk materiaal. 

Boek een cursus

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!
Onze buitenlocatie
Onze binnenlocatie

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

We bieden ook privélessen aan huis aan aan in LeusdenAmersfoort, EdeWoudenberg, Nijkerkerveen, Barneveld, Nijkerk en omstreken.

×