Logo hondenschool Spin en Kwispel

Puppycursus in de buurt van Nijkerkerveen

Gezellige sfeer, zonder prestatiedruk

Geen prestatiedruk! Iedereen en iedere hond leert op zijn of haar tempo. Het examen is dan ook echt voor de fun als leuke afsluiter bedoeld.

Nu met gratis
puppypakket

Een leuk puppypakket inclusief het boek ‘Een Kwispelende start’ en toegang tot filmpjes van onze oefeningen!

Uitstekende socialisatie voor je pup!

Je pup krijgt een goede socialisatie omdat hij/zij in aanraking komt met diverse situaties en prikkels tijdens de puppycursus. Tevens ga je 1 les met jouw groepje naar het bos.

Cursusdata

Binnenkort een cursus volgen? Bekijk alle cursusdata in onze webshop en schrijf je meteen in!

Met een puppycursus leer je spelenderwijs je puppy kennen. Of het nou je eerste pup is of als je al een ervaren hondeneigenaar bent. 

De puppycursus bij Spin & Kwispel geeft jou en je pup een goede start samen! In tien lessen, met vijf mede-cursisten ga je samen met je pup aan de slag! Pups zijn welkom vanaf 8 weken.

In deze cursus krijg je bijvoorbeeld advies over socialisatie, zindelijkheid, benchtraining, zelfstandigheid en wat te doen bij ongewenst gedrag zoals het bijten. We gaan daarnaast aan de slag met een aantal basis oefeningen zoals hierkomen, naar de plaats gaan, liggen, wandelen zonder trekken en meer. Uiteraard worden er ook nuttige hersenwerkjes behandeld en mogen ze bijvoorbeeld objecten zoals een tunneltje verkennen.

In deze tien weken ga je ook met zijn allen gezellig naar het bos om te leren hoe ze los kunnen lopen en wat de ‘hondenetiquette’ in zo’n gebied is.

Als er buiten de cursus nog vragen zijn heb je naast alle informatie in het puppyboek ook toegang tot een reeks aan informatieve filmpjes in jouw eigen account. Jouw trainer is ook toegankelijk via de app groep zodat je daar ook je ervaringen en vragen kunt uitwisselen samen met je medecursisten. Tien weken lang dus op een positieve wijze leren en genieten!

Het tarief voor de puppycursus is 159 euro. Dit betreft 10 lessen, een puppypakket, filmpakket en het boek “Een kwispelende start”

Denken jullie nog na over de keuze van de pup of zou je graag goed voorbereid willen zijn? Dan bieden wij ook priveles aan ter voorbereiding. Onderwerpen die bijvoorbeeld behandeld kunnen worden zijn. Het puppyproof maken van het huis, wat dienen we in huis te halen, hoe maak je straks de pup zindelijk en hoe leren we de kinderen om gaan met de pup?

RallyO Spin en Kwispel

Een privé puppycursus in de buurt van Nijkerkerveen

De privé-lessen zijn voor de eigenaren die niet in de groepslessen kunnen/willen. Een privéles kan bij u thuis of op locatie gegeven worden. Tijdens de privéles worden u en uw pup persoonlijk begeleid. Heeft uw hond gedragsproblemen? Daarvoor hebben wij gedragstherapie.

Nu gratis een werkblad zindelijkheid

Houd je zindelijkheidstraining dagelijks bij met behulp van dit werkblad.
Doel? Een zindelijke pup!

Onze buitenlocatie
Onze binnenlocatie

Ruimte nodig om te oefenen?

Op zoek naar een rustigomheind plekje om:

• Te oefenen met loslopen?
• Even met jouw hond te spelen zonder afleiding?
• Jouw reactieve hond even vrijheid te geven?
• In de vuurwerkperiode jouw hond rustig uit te laten?
• Te oefenen met detectie?

Wij verhuren een omheind weiland op afspraak! Dit weiland is gevestigd aan de Laakweg te Nijkerkerveen. De kosten bedragen €17,50 per uur voor één hond. Per hond komt er €2,50 bij, met een maximum van 4 honden.

Je kunt gebruik maken van verschillende trainingsattributen zoals een tunnel, sprongetjes, steps, pionnen, krukjes en een A-schutting. Ook is er een takkenhaag aanwezig voor detectie. Extra benodigdheden zoals hondenkoekjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

*Hier zit geen professionele begeleiding bij. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele blessures en ongelukken. 

Een greep uit ons cursusaanbod

Welkom bij Spin & Kwispel, dé school voor jouw hond, waar we jou en je hond begeleiden op weg naar wederzijds begrip en respect. Met een uitgebreid aanbod aan cursussen en een passie voor diervriendelijke trainingsmethoden, zetten we ons in voor de positieve ontwikkeling van jouw hond.

Ontdek spelenderwijs hoe je jouw hond beter begrijpt.

Puber- en vervolgcursus

Deze cursus is voor de doorstromers vanuit de puppycursus of voor iedereen die de basisoefeningen kent. ‍

Sport- en funcursus

In deze cursus ben je samen met je hond recreatief bezig. Er is behalve plezier geen trainingsdoel of een examen naderhand.

Gedragstherapie

Vertoont jouw hond sloopgedrag? Of is hij angstig of agressief? Met gedragstherapie werken we samen aan een oplossing.

Privéles

Met een privéles behandel je de stof die je normaal in groepsverband doorloopt, maar dan individueel, geheel op je eigen tempo.

Trotse drager van het
dierenwelzijnkeurmerk

Omdat het welzijn van uw dier bij ons hoog in het vaandel staat heeft onze hondenschool het dierenwelzijnkeurmerk. Naast dit keurmerk is de gedragstherapeute ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en zijn we allemaal gediplomeerd en bijgeschoold.

We blijven te allen tijde up-2-date met de laatste informatie op hondengebied. Omdat we de juiste instructies willen geven en omdat het ontzettend leuk is! 

Welkom bij hondenschool Spin & Kwispel!

Voor ons is het werken met dieren onze passie waar wij met plezier onze dagelijkse job van hebben kunnen maken. Met de hondenschool streven we naar een zo persoonlijk mogelijke begeleiding die prettig is voor eigenaar en hond.

Een diervriendelijke manier van trainen staat voorop in onze hondenschool. Wij werken dan ook niet met zogenaamde “hulpmiddelen” zoals slipkettingen, blafbanden of ander dieronvriendelijk materiaal. 

We bieden ook privélessen aan huis aan aan in Leusden, Amersfoort, Ede, Woudenberg, Nijkerkerveen, Barneveld, Nijkerk en omstreken.

×